Dropbox: Altijd en overal bij je bestanden

Dropbox: Altijd en overal bij je bestanden

dropbox

Voordeel van een leven als online/affiliate marketeer is dat je qua locatie enorm flexibel bent, immers kun je onafhankelijk van je locatie toch altijd werken. Als je maar een computer ter beschikking hebt! Dat is zo relaxed! 🙂

Wat dan wel handig is, is dat je ook bij je eigen bestanden moet kunnen. En daarvoor gebruik ik Dropbox. Dropbox is een klein programma dat je kan installeren op je Windows of Mac computer, waarmee je alle bestanden in 1 of meerdere mappen automatisch ook online kunt laten opslaan. De bestanden die je in je Dropbox folder opslaat, worden wanneer je online bent automatisch geupload naar de Dropbox servers, zodat je vanaf een andere computer ook weer bij de bestanden kan.

Zelf gebruik ik Dropbox zowel om bestanden tussen verschillende eigen computers te kunnen delen, als wel om van buitenaf bij mijn bestanden te kunnen. Bovendien heb je hiermee ook altijd een backup van je bestanden.

Je kunt al een gratis Dropbox account aanvragen waarbij je direct 2 GB gratis opslag krijgt. Dat is vaak al genoeg voor je belangrijkste bestanden. En als je meer wilt kun je tegen betaling upgraden.

1password via Dropbox
Voor de Mac gebruikers die ook 1password gebruiken, is het sinds kort ook mogelijk om die data via Dropbox te synchroniseren. Check hiervoor deze pagina.

Laat een reactie achter

1 reactie
  • was gisteren best handig geweest toen ik mijn puk-code nodig had!

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .