Ruud Kok

Van je hobby je werk maken.. jarenlang onschuldig computeren resulteert in een enorme passie voor het internet, een passie waar ik uiteindelijk m’n werk van heb kunnen maken.

Hoe het begon
Na een opleiding commerciële economie aan het HBO, en een master Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente, begin ik in 2007 bij affiliate marketing netwerk M4N (tegenwoordig Affiliate Window). Daar ben ik o.a. verantwoordelijk geweest voor de marketing, terwijl ik in mijn eigen tijd voornamelijk geïnteresseerd bezig was met SEO, bij voorkeur in combinatie met affiliate marketing.

En toen?
Het succes van de affiliate projecten groeit uit tot enkele bedrijven, waaronder Vergelijk Sim Only en Telefoon.nl, terwijl ik in mijn vrije tijd graag mooie roadtrips maak. Beide telefonie vergelijkers hebben de nodige successen in Google. Vergelijksimonly.nl staat jarenlang op #2 op het competitieve keyword ‘sim only’, en Telefoonabonnement.nl (nu Telefoon.nl) behoort tot de grootste telecomvergelijkers uit ons land.

Wat nu?
Na de nodige successen te hebben mogen vieren, ben ik nu in een nieuwe fase beland, waarbij ik mijn kennis graag wil delen. Dit doe ik als freelance SEO met dotSearch en samen met mijn compagnon René Dekker onder de vlag van SEO Consult. Daarbij richt ik me voornamelijk op de technische SEO (zowel on page als off page), terwijl René zijn expertise op het vlak van linkbuilding ligt. Wil je meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen, ik maak graag eens nader kennis. Uiteraard kun je me ook vinden op Twitter.

Ruud Kok

Laat een reactie achter

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .