Vergelijk Sim Only

Vergelijk de goedkoopste sim only aanbiedingen van diverse telecomwinkels
www.vergelijksimonly.nl
Categorieën Uit mijn archief

Ruud Kok

Ruud KokVan je hobby je werk maken.. jarenlang onschuldig computeren resulteert in een enorme passie voor het internet, een passie waar ik uiteindelijk m’n werk van heb kunnen maken.

Hoe het begon
Na VWO afgerond te hebben en is de eerste studie waar ik me op richt commerciƫle economie (HBO); gedurende deze opleiding heb ik gewerkt op de marketingafdeling van Leferink waarbij ik o.a. verantwoordelijk was van de promotie van de website. Gedurende mijn afstudeerperiode heb ik gewerkt bij Gladior waar ik onderzoek deed naar web analytics en alwaar ik de online marketing nog beter heb leren kennen. Sindsdien ben ik ook actief (in meer of mindere mate ;)) aan het bloggen op dit weblog.

Na het afronden van mijn HBO opleiding ben ik verder gaan studeren aan de Universiteit Twente voor een master Bedrijfskunde. Aangezien ik mij in de periode na Gladior zelfstandig de kunst van SEO eigen had gemaakt, ben ik begin 2007 bij M4N begonnen met een afstudeeronderzoek naar het rendement van zoekmachine optimalisatie binnen de online marketing. Daar ben ik o.a. verantwoordelijk geweest voor de marketing, terwijl ik in mijn eigen tijd voornamelijk geĆÆnteresseerd bezig was met SEO, bij voorkeur in combinatie met affiliate marketing.

En nu?
Tegenwoordig ben werkzaam als online marketing consultant bij Internet Advantage en als freelance SEO met dotSearch. Daarbij richt ik me voornamelijk op SEO (zowel on page als off page). Wil je meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen, ik maak graag eens nader kennis. Uiteraard kun je me ook vinden op Twitter en Google+.

Ruud Kok

Overig

© Ruud Kok 2006-2020 - Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Sluit