Vergelijk Sim Only

Vergelijk de goedkoopste sim only aanbiedingen van diverse telecomwinkels
www.vergelijksimonly.nl
Categorieën Uit mijn archief

Sportief met Nike+iPod

Op 24 mei 2006 door in Gadgets.

Driemaal is scheepsrecht moeten ze bij Nike gedacht hebben. Na eerdere niet zo succesvolle avonturen met Philips en Rio in de Mp3-spelermarkt, gaat Nike het nu proberen met de marktleider aldaar: Apple. Dit keer is het echter geen complete Mp3-speler, maar een accessoire voor de iPod; de Nike + iPod Sport Kit.

De kit bestaat uit een sensor voor in je Nike sportschoen en een ontvanger voor aan je iPod. Hierdoor kun je allerlei gegevens over je sportprestaties bekijken op de iPod. Als je de boel hebt aangesloten, kan je een rondje joggen en geeft je iPod realtime audio feedback over de afgelegde afstand en verbrande calorie?n. Na afloop kun je de gegevens synchroniseer met de Nike+ site en je vorderingen monitoren. Oftewel de iPod als je personal coach!

De Nike + iPod Sport Kit werkt alleen met bepaalde modellen Nike sportschoenen. Volgens het persbericht is het systeem binnen nu en twee maanden verkrijgbaar op de Amerikaanse markt voor 29 dollar. Wij zullen wellicht wat langer geduld moeten hebben en zullen voorlopig nog even met enkel muziek moeten rondrennen.

Laat een reactie achter

Overig

© Ruud Kok 2006-2020 - Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Sluit