Vergelijk Sim Only

Vergelijk de goedkoopste sim only aanbiedingen van diverse telecomwinkels
www.vergelijksimonly.nl
Categorieën Uit mijn archief

Tijdschrift voor affiliate marketeers

Op 12 juli 2010 door in Affiliate.

Affiliate marketing tijdschriftOp het gebied van affiliate marketing bestaat natuurlijk een grote diversiteit aan weblogs, waar ieder naar zijn eigen behoeften op de hoogte kan blijven van alle ontwikkelingen. Toch is het soms ook wel lekker om even wat van papier te lezen, in de tuin enzo! 😉 Helaas zijn er niet zo heel veel tijdschriften op het gebied van online marketing, en al helemaal niet specifiek voor affiliate marketing.

Toch kwam ik een tijdje geleden een tijdschrift voor affiliate marketing tegen, en die wil ik jullie niet onthouden: iGB Affiliate Magazine.

Het tijdschrift richt zich volledig op de gokindustrie, en gezien het feit dat er daar zoveel geld in omgaat, maakt het ook dat ze daarin aardig vooruitstrevend bezig zijn. Het tijdschrift bevat elke maand weer interessante artikelen, over o.a. affiliate marketing, tips & trucs, en SEO. Persoonlijk vindt ik het altijd een erg leuk magazine, en aangezien je deze gratis kunt ontvangen, is er eigenlijk geen reden om je niet aan te melden.

Hebben jullie nog leestips?

Eén reactie op “Tijdschrift voor affiliate marketeers”

  1. Ton van Houten zegt:

    Jammer dat er in het Nederlands bijna niets beschikbaar is.

Laat een reactie achter

Overig

© Ruud Kok 2006-2020 - Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Sluit