Vergelijk Sim Only

Vergelijk de goedkoopste sim only aanbiedingen van diverse telecomwinkels
www.vergelijksimonly.nl
Categorieën Uit mijn archief

Gladior start nieuwe organisatie voor SEO resellers

Op 4 januari 2008 door in SEO.

Zojuist krijg ik een mailtje van een van m’n vorige werkgevers, Gladior. De organisatie is opgesplitst in twee delen, waarbij het nieuwe gedeelte de naam Indenty heeft gekregen.

Indenty is in het nieuwe jaar gestart als eerste organisatie die speciaal aan wederverkopers zoekmachine optimalisatiediensten aanbiedt. Zoekmachine marketing wordt steeds professioneler en Gladior en Indenty willen daarin voorop blijven lopen. Om een nieuwe professionaliseringsslag te maken, is Indenty opgericht. Indenty richt zich vooral op het ontwikkelen en aanbieden van zoekmachine optimalisatie systemen voor wederverkopers, waaronder ook de concurrenten van Gladior.

Daarnaast wil Gladior zelf haar eindgebruikers een breder dienstenpakket aanbieden, om in de toekomst volledige online marketingcampagnes te gaan verzorgen. Peter Schinkel, managing director van Indenty: ‘We willen als eerste zoekmachine optimalisatie bureau transparant zijn en kennis ook echt delen. Indenty levert een speciaal op wederverkopers afgestemd dienstenpakket. Voor professionals die vooral zijn gebaat bij ondersteunende diensten en systemen waarmee zij zoekmachine optimalisatie goed kunnen inzetten voor hun klanten’.

Marcel Disberg, managing director van Gladior: ‘Bedrijven willen tegenwoordig complete online marketingcampagnes en die kan Gladior hen bieden. Doordat Gladior ook wederverkopers als klant had, paste dit niet goed in de bedrijfsvoering. Nu liggen voor zowel Gladior als Indenty alle wegen open’.

2 reacties op “Gladior start nieuwe organisatie voor SEO resellers”

  1. Roy zegt:

    Hmm, mooie websites! hele stap vooruit. Ik snap nu alleen nog steeds niet wat ze precies gaan doen?

  2. Kay zegt:

    veel bedrijven die zich daarop richten tegenwoordig.

Laat een reactie achter

Overig

© Ruud Kok 2006-2020 - Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Sluit