Vergelijk Sim Only

Vergelijk de goedkoopste sim only aanbiedingen van diverse telecomwinkels
www.vergelijksimonly.nl
Categorieën Uit mijn archief

T-Mobile past Flex tarieven aan

Op 1 december 2007 door in Overig.

T-Mobile heeft de structuur van haar Flex bundels flink op de schop gegooid, zo is de goedkoopste bundel verdwenen en zijn alle tarieven een bundel doorgeschoven. Dit komt er op neer dat je in het nieuwe aanbod een stuk meer moet gaan bellen om in eenzelfde voordelig tarief terecht te komen als voorheen. De Flex15-consument betaalt nu bijvoorbeeld het tarief dat voorheen de Flex10-abonnee betaalde.

Ook buiten de bundel is een en ander veranderd; zo was het vroeger het geval dat je bij het overschrijden van de 10 euro bij je Flex-10 automatisch naar het (goedkopere) tarief van Flex-15 ging. Nu zul je pas in aanmerking komen voor de tarieven van Flex-15 als je daadwerkelijk meer dan 15 euro verbelt. Al met al lijken de maatregelen erop gericht om de ARPU (average revenue per user) op te krikken, of de eindgebruiker daar nou zo blij mee moet zijn is dus nog maar de vraag.

Toch zit er ook een voordeel aan de nieuwe tarieven, te weten op het gebied van de sim only. Je krijgt nu 50 procent korting op het complete bedrag in plaats van enkel op het minutentarief, handig voor de Flex sim only klanten die hun bundel ook voor andere zaken dan enkel bellen gebruiken.

Laat een reactie achter

Overig

© Ruud Kok 2006-2020 - Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Sluit