Vergelijk Sim Only

Vergelijk de goedkoopste sim only aanbiedingen van diverse telecomwinkels
www.vergelijksimonly.nl
Categorieën Uit mijn archief

Aanmelden bij Yahoo Search Marketing! Pfff…

Op 22 juni 2007 door in Advertising,SEO.

De laatste tijd hoor ik steeds vaker positieve verhalen voor Yahoo Search Marketing. Hoewel het overgrote deel van het marktaandeel nog steeds voor grote vriend Google is, lijkt het me dus ook interessant om eens bij Yahoo! te gaan adverteren. Tijd om me eens aan te melden voor het volprezen Panama.

Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik me tot op heden nooit echt in Yahoo! heb verdiept, maar logischterwijs beginnen we de zoektocht gewoon op www.yahoo.nl. Onderaan de pagina staat Yahoo! Search Marketing, ben ik al warm? Twee clicks verder kom ik op de pagina over betaalde zoekresultaten dus hier moet ik me vast en zeker kunnen aanmelden! Nou NIET dus… onderaan staat een zwaar foute mogelijkheid om te mailen, geen formulier ofzo maar een mailto-link waarbij je Outlook opeens nodig blijkt te zijn.

Terug naar de index van Yahoo! Simpelweg op zoek naar een ‘hier adverteren’ link! 🙂 Iets willekeurigs opgezocht en onder de betaalde resultaten aan de rechterkant staat de link waarop ik hoopte: Wilt u hier adverteren?

Ja! Dat wil ik, dus *klik*. Tot mijn grote vreugde zie ik een link met ‘aanmelden’ waarbij zelfs nog een fee van 50 euro wordt gegeven als je de promocode NL0009 gebruikt. We klikken door naar de gratis doe-het-zelf versie en mogen het account gaan omzetten. Ik kies voor Nederland, Yahoo kies United States. Ik probeer nog eens – nu in het Engels – Netherlands, Yahoo houdt voet bij stuk. Ik leg me er bij neer en kies US met als 2e land Nederland. Immers maakt het me niet uit hoe ze het allemaal registreren, als ik uiteindelijk maar in de Nederlandse versies van het Yahoo Search Marketing netwerk kan adverteren.

Ook een tweede land wordt niet gepakt door Yahoo, sterker nog zelfs enkel de VS wordt geweigerd. Ik kom gewoon niet in een volgend scherm! Al met al blijft dan alleen de optie om je via hun service bureau Fast Track te registreren. Kost alleen 99 euro extra.. niet onoverkomelijk, maar wel heel erg slordig van Yahoo! Ik hou het nog even voor gezien…

6 reacties op “Aanmelden bij Yahoo Search Marketing! Pfff…”

 1. Gerben zegt:

  He Ruud,

  Panama is toch nog niet beschikbaar voor NL? Dus niet vreemd dat ze dan Nederland niet accepteren!

  😉

 2. Ruud Kok zegt:

  Je moet je daar toch iig op een of andere manier kunnen registreren? Panama of nog het oude systeem, uberhaupt iets lijkt soms wel te veel gevraagd.

 3. Gerben zegt:

  He ruud,

  Gewone registratie kan idd wel..en gewoon normaal hoor..heb het afgelopen week ook nog gedaan.

  Maar slim is het niet, je kan beter ff wachten op het Panama systeem.
  Deze week contact gehad met http://www.infotrade.nl en aldaar kwam de melding dat men (als het goed is) eenvoudig je adwords account laat importeren in Panama….

  That’s easy!

 4. Wilbert zegt:

  Gerben heeft gelijk. Sowieso denk ik dat je helemaal geen account wilt maken in het oude Overture / Yahoo! Search. Dit is een redelijk dramatisch systeem. Wij hebben een aantal klanten die een Yahoo! Account willen, maar wij wachten gewoon even af totdag Panama goed uitgerold is in NL.

  Maar natuurlijk is je verhaal helemaal terecht. Het is onbegrijpelijk dat je als potentiele klant niet ergens terecht kunt komen waar je op zijn minst goede informatie kunt krijgen over de mogelijkheden.

 5. Ruud Kok zegt:

  Afgezien of het uiteindelijk nuttig zal zijn of niet, moet het gewoon werken. In FF en IE7 kreeg ik het niet aan de praat. Uiteindelijk net wel kunnen aanmelden via Opera… Maar ben niet van plan het ooit te gaan gebruiken als het niet in m’n normale browser wil werken.

 6. Gerben zegt:

  Nou, ik kom er niet eens meer in met het beveiligde systeem…Pfff…prutswerk.

Laat een reactie achter

Overig

© Ruud Kok 2006-2020 - Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Sluit