Vergelijk Sim Only

Vergelijk de goedkoopste sim only aanbiedingen van diverse telecomwinkels
www.vergelijksimonly.nl
Categorieën Uit mijn archief

AdSense zonder “Ads by Goooooogle” disclaimer

Op 2 augustus 2006 door in Advertising,Online.

Google blijkt hier en daar aan het testen te zijn met de lay-out van AdSense advertenties. Zo zijn er al enkele malen advertenties gespot waarbij de bekende disclaimer “Ads by Goooooogle” was weggelaten. Dit zal de CTR op zich wel ten goede komen, maar of het nou helemaal de bedoeling is om advertenties onherkenbaar te maken is nog maar de vraag.

Ook komen er tegenwoordig plaatjes naar voren in de verticale banners. Een klik op deze afbeeldingen stuurt je door naar een linkpagina van Google’s AdSense waarop nog veel meer gesponsorde koppelingen staan.

Beide aanpassingen zijn er dus gericht op het vergroten van de CTR, erg logisch natuurlijk. Maar ik vraag me wel af of webmasters (ofwel de partijen die de advertenties voor Google weergeven) zitten te wachten op extra afbeeldingen op de website. Zelf heb ik er namelijk bewust voor gekozen enkel tekstadvertenties weer te geven, geeft namelijk net iets meer rust.

Eén reactie op “AdSense zonder “Ads by Goooooogle” disclaimer”

  1. Nederland zegt:

    Ook wij hebben puur gekozen voor tekstadvertenties…..maar wil niet zeggen dat we toch, wellicht via een andere partij, binnenkort iets grafisch laten zien.

    Spreekt vaak toch meer dan alleen tekst.

    Verder, het weglaten van de disclaimer levert meer clicks en voor google dus meer absolute omzet….en tja….dat willen zij toch ook!?

Laat een reactie achter

Overig

© Ruud Kok 2006-2020 - Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Sluit