Vergelijk Sim Only

Vergelijk de goedkoopste sim only aanbiedingen van diverse telecomwinkels
www.vergelijksimonly.nl
Categorieën Uit mijn archief

M4N op de Affiliate Summit Miami

Op 11 juli 2007 door in Affiliate.

Een aantal collega’s van M4N is afgereisd naar het prachtige Miami voor de Affiliate Summit conferentie. Na een ontspannen begin van de trip waarbij ze de tijd hadden om te genieten op de Oceandrive en wat vrienden te bezoeken, werd het uiteindelijk tijd om te bekijken wat voor nieuws er allemaal te vinden was in affiliate marketing land.

Zoals Thomas al had geschreven op Emerce stijgt de interesse voor affiliate marketing en treden er nog steeds veel partijen tot de markt toe. Deze partijen lijken steeds vaker gefocused op een bepaalde branche. In de VS wordt enorm veel energie gestoken in het werven van affiliates en investeert men in deze relaties door proactief met affiliate partners om te gaan.

Ook Google is aanwezig op de Affiliate Summit, daar hebben ze gisteren hun CPA (cost per action) model gedemonstreerd. Daarmee rukt Google dus nog verder op en naderen ze nu ook de affiliate marketing markt. Overigens bleek het nog enkel in de VS actief te zijn, want de versie die op de Affiliate Summit geshowd werd, is nergens in een Nederlands AdSense account terug te vinden.

Wel heeft Google vanzelfsprekend de potentie om een extreem grote speler op de markt te worden, hoewel men zich daar in Miami blijkbaar niet druk om maakt. “Affiliates zullen hier alleen maar voordeel bij hebben. Meer adverteerders betekent meer competitie. Dat leidt er toe dat adverteerders bereid zullen zijn om meer te betalen voor leads en verkopen”.

4 reacties op “M4N op de Affiliate Summit Miami”

 1. Henrik zegt:

  Ik kan zo niet vinden of de amerikaanse versie anders is, maar ik zie in mijn Nederlandse AdSense toch echt verwijzingen met een CPA afrekenmodel.

  Wellicht dat het gefaseerd (zoals zo vaak bij Google) word uitgerold, maar met mijn verdiensten van een paar dollar per dag zou ik dan toch niet verwachten als een van de eersten dit te zien.

 2. Ruud Kok zegt:

  Kan je wellicht ook bevestigen waar je de CPA deals dan ziet staan? Ik zie nergens een mogelijkheid anders dan verwijzingen naar google’s eigen diensten.

 3. Henrik zegt:

  Op de plek waar de eigen google producten stonden staat bij mij nu een lijst van zo’n 15 verschillende product categori?n. Google producten maar bijvoorbeeld ook Games, Gezondheid en Reizen.
  Nog een zeer beperkt aantal aanbieders, maar het begin is er zou je kunnen zeggen.

 4. Ruud Kok zegt:

  Nu heb ik ze ook staan idd, donderdag was dat echter nog niet het geval. Google is er dus iig wel mee bezig nu.

Laat een reactie achter

Overig

© Ruud Kok 2006-2014 - Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Sluit