Vergelijk Sim Only

Vergelijk de goedkoopste sim only aanbiedingen van diverse telecomwinkels
www.vergelijksimonly.nl
Categorieën Uit mijn archief

Search Engine Strategies Londen: dag 3

Op 8 juni 2006 door in Marketing,SEO.

Search Engine StrategiesNa een lang pinksterweekend (en de nasleep ervan :D) duurde het even voordat het verslag van de laatste dag van de SES op papier stond. Maar hier staat ie dan, de derde dag had branding en bescherming als belangrijkste thema’s. Daarnaast waren er een aantal sessies over de verschillende diensten van de zoekmachines en over het herkennen van problemen m.b.t. indexatie in de zoekmachine.

De onlangs gelanceerde dienst Yahoo! Answers viel hierbij het meest op. Deze dienst stelt de gebruiker in staat om een vraag te stellen die vervolgens handmatig door mensen wordt beantwoord. Google toonde zich met name erg tevreden over de nieuwe Co-Op service. Deze dienst heeft de potentie om uit te groeien tot een waardige service voor de bezoeker. Deze service maakt het mogelijk resultaten van specifieke onderwerpen te bundelen en deze te koppelen onder een bepaald trefwoord.

Een in Nederland nog onderbelicht item dat ter sprake kwam, is het belang van verschillende zoekopdrachten. Positionering op basis van zoekopdrachten die veel traffic genereren, garandeert geen inkomsten. Het is belangrijk om ook aandacht te schenken aan de specifieke zoekopdrachten waarop de kans tot conversie een aanzienlijk stuk groter is, om op die manier de ROI drastisch te kunnen verhogen.

Tenslotte is er een sessie gewijd aan indexatieproblemen en mogelijke oorzaken daarvan. Dit bleek echter in 99% van de gevallen om technische zaken omtrent de websites te gaan. Veel voorkomende oorzaken zijn het gebruik van meerdere domeinen, verkeerde opbouw en gebrek aan controle van de werking van links. Dank aan de mensen bij Gladior voor de verslagen van 3 dagen Search Engine Strategies.

Laat een reactie achter

Overig

© Ruud Kok 2006-2014 - Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Sluit